Om Scandems webbplats

Scandem.se är Scandembolagens gemensamma webbplats. Vi arbetar för att du ska få en så bra upplevelse och service som möjligt när du besöker vår webbplats.

Upphovsrätt

Texter och bilder
Du får citera och använda texter från webbplatsen, förutsatt att källa anges och att materialet används i informationssyfte (för journalistiskt eller privat bruk). Webbplatsens bilder är copyrightskyddade. Texter, bilder, filer och illustrationer på webbplatsen får inte laddas ned och användas i kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Scandem.

Att länka till vår webbplats
Du får gärna länka till vår webbplats, men låt då länken till oss öppnas i ett nytt fönster. 

Tillgänglighet

Filer för nedladdning
De flesta filer på vår webbplats är pdf-filer. För att kunna läsa dem behöver du programmet Acrobat Reader.

Ändra textstorlek
Tycker du att texten på webbplatsen är för liten eller för stor kan du ändra den i din webbläsare. I de flesta webbläsare håller du ner Ctrl-tangenten samtidigt som du trycker på + för att förstora texten. För att förminska texten håller du ner Ctrl och trycker på - . Alternativt kan du hålla ner Ctrl och samtidigt snurra på mushjulet.

Skriva ut sidor
Om du vill skriva ut information från webbplatsen håller du ner Ctrl-tangenten samtidigt som du trycker på P.

Länkar
Alla länkar till sidor och dokument på webbplatsen har en särskild färg för att du enkelt ska kunna identifiera vad som är en länk.

Hur kan vi förbättra vår webbplats?

Vi tar tacksamt emot feedback och förslag på hur vi kan göra scandem.se ännu bättre.
Las vår personuppgiftspolicy innan du fyller i formuläret.

Genom att lämna de uppgifter vi frågar efter godkänner du att vi kan använda uppgifterna för att hantera ärendet samt kunna kommunicera med dig. Scandem vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa hanteringen av personuppgifterna.
Jag godkänner Scandems personuppgiftspolicy*