Hjälp till krisdrabbade företag i Coronatider

Viruset som sprids världen över just nu påverkar oss alla – direkt eller indirekt. Vi vill skicka en tydlig signal om att vi är beredda att göra vårt yttersta för att hjälpa dig vars företag är direkt drabbat ekonomiskt av det rådande Coronaläget.

Har ditt företag hamnat i en ohållbar ekonomisk situation på grund av konsekvenserna av den pågående pandemin – Hör av dig. Vi finns här för er, redo att diskutera lösningar som kan underlätta för just ditt företag.

Kan vi hjälpa genom en tidigare- eller senarelagd betalning? Eller behöver du dela upp fakturan? Ta kontakt med oss och beskriv er specifika situation. Genom dialog skapar vi förutsättningar för att tillsammans på bästa sätt hjälpa ert företag i detta kritiska läge.

En drivkraft

Vårt främsta fokus är att kunna garantera en säker och tillförlitlig energiförsörjning, oavsett virusets spridning och konsekvenserna av densamma. Men vi ska också vara en drivkraft i samhället och som sådan är det smärtsamt att se hur företagare nu kämpar för sin överlevnad. Scandem och vårt moderbolag Jämtkraft fortsätter att satsa och investera – det säkrar en hållbar, tillförlitlig energiförsörjning men det skapar också arbetstillfällen och kontinuitet för entreprenörer, partners och leverantörer. Utöver det ska vi alltså göra vårt yttersta för att rent konkret underlätta för dig som befinner dig i en akut situation just nu.

Vi finns här för er!

Hör av dig till din kontaktperson på Scandem eller kontakta kundservice, kundsupport@scandem.com /019-603 28 50.
Tillsammans står vi starkare.